خانه هوشمند چیست ؟

در زندگی روزمره ما با تجهیزات الکتریکی هوشمند مثل تلفن همراه ، ساعت های هوشمند ، رایانه ها ، آسانسورها و … سرکار داریم و از آن ها استفاده می کنیم. اما وقتی از خاه هوشمند صحبت میکنیم منظورمان فراتر از این حرف ها است. خانه هوشمند یا ساختمان هوشمند که همه تجهیزات برقی و الکتریکی به صورت یکپارچه و با یک نرم افزار واحد کنترل شوند و به شما اجازه کنترل از راه دور یا تعیین سناریو های مختلف و نظارت خانه را در زمانی که خانه نیستید به شما بدهد.

فواید هوشمند سازی در خانه های هوشمند ؟

هوشمند سازی ساختمان یا خانه دارای مزایا و فواید بسیاری می باشد که این امر باعث شده ساختمان های جدید و حتی ساختمان های قدیمی به سمت هوشمند سازی کشیده شوند. 1- افزایش کیفیت ساختمان و افزایش قیمت ساختمان 2- افزایش طول عمر تجهیزات 3- کابل کشی منظم و مرتب در سیستم برقی ساختمان 4- دسترسی و کنترل از راه دور برای ساختمان 5- افزایش امنیت ساختمان 6- قابلیت برنامه ریزی بهتر ساختمان 7- افزایش رفاه و آسایش اهالی ساختمان فواید هوشمند سازی

خانه هوشمند بیسیم؟

خانه هوشمند بیسیم یعنی اینکه نیازی به سیم کشی هوشمند ندارد و در همان بستر سیم کشی سنتی صورت می گیرد و تجهیزات به صورت وایرلس با یکدیگر در تماس هستند.
پس وقتی نیازی به سیم کشی هوشمند نیست همه خانه ها می توانند خانه خود را به سیستم هوشمند مجهز کنند (بدون تخریب و خرابکاری / حتی خانه های ساخته شده)

خانه هوشمند بیسیم

خانه هوشمند سیمی ؟

در خانه هوشمند سیمی نیازمند سیم کشی هوشمند می باشد به گونه ای که تمام سرخط های خانه یا ساختمان در یک تابلو جمع می شوند و بین تجهیزات هوشمند یک کابل ارتباطی قرار داده می شود.
در سیم کشی هوشمند نظم و ترتیب خاصی به سیم کشی ساختمان داده می شود.

خانه هوشمند سیمی

فرق خانه هوشمند بیسیم با سیمی ؟
اول از همه اگر قصد انجام سیستم هوشمند در خانه یا ساختمان خود را دارید بهتر است که با کارشناسان بخش هوشمند سازی، مشاوره بگیرید تا شما را در انتخاب بهتر سیستم هوشمند کمک کنند. مزایا : در سیستم هوشمند سازی بیسیم شما نیازی به سیم کشی هوشمند ندارید و در همان بستر سنتی انجام میگیرد. هزینه سیم کشی پایین می باشد. مدت زمان کوتاهی برای راه اندازی سیستم هوشمند لازم می باشد.قابلیت نصب در تمام خانه ها وجود دارد. معایب : امکان اختلال در شبکه خانه هوشمند بیسیم.در برخی از تجهیزات هوشمند بیسیم در صورت قطع اینترنت سناریو های خانه هوشمند خود را از دست می دهید. در سیستم هوشمند سیمی خبری از اختلال در سیستم هوشمند نیست ولی هزینه سیم کشی افزایش پیدا می کند ( حدود 10 % ) – نیازمند سیم کشی هوشمند می باشد و اگر قسمت پاور تجهیزات سیمی دچار مشکل شود،شبکه هوشمند خود را از دست خواهید داد. در نتیجه گیری بین سیستم هوشمند سیمی و بیسیم حتما باید با یک مشاور صحبت کنید و نیاز ها خود را حتما اعلام کنید تا مشاور بتواند بهترین سیستم را با بهترین قیمت به شما پیشنهاد دهد.
پروتکل های استاندارد جهانی برای هوشمند سازی ساختمان ؟
برای هوشمند سازی ساختمان حتما از پروتکل های مطرح استفاده کنید تا در آینده دچار مشکل نشوید. با پروتکل های استاندارد آشنا می شویم :